Search

Γιατί ο καθένας μας αξίζει και μπορεί να έχει ένα ονειρεμένο σπίτι..
 photo 1368758291_facebook_circle_gray_zps4254098e.png  photo 1368758221_twitter_circle_gray_zps2245fd07.png Follow on Bloglovin

Content

Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2015

Ένα χιονισμένο χριστουγεννιάτικο χωριουδάκι για το σπίτι σου

Ξεκινήσαμε νωρίς τον στολισμό για φέτος!! Μας κάνει όλους πολύ πιο ευδιάθετους να ζούμε σε ένα χώρο όλο λάμψη και αυτή τη μαγεία που έχουν τα Χριστούγεννα! Ήθελα φέτος να κάνω κάτι διαφορετικό μιας και το νέο μας σπίτι μας δίνει πολλές δυνατότητες!

Σκέφτηκα λοιπόν να φτιάξω ένα χιονισμένο χωριό για να στολίσω το σαλόνι μου και στο παρουσιάζω και στο προτείνω φυσικά, μιας και είναι απίστευτα οικονομικό και το αποτέλεσμα μαγικό!

Θα χρειαστείς:
○ 3 μεγάλα λευκά κάνσον χαρτόνια
○ πιστόλι κόλλας
○ βαμβάκι
○ τεχνητό χιόνι σε τρίμμα
○ μια γιρλάντα φωτάκια με λευκό καλώδιο
○ blue tack
Διαδικασία:
Μέτρησα και σχεδίασα τα σπιτάκια σε διάφορες διαστάσεις όπως το παρακάτω


Ένωσε τις εσοχές με κόλλα και σου προτείνω να βάλεις εσοχές και στις δύο σκεπές.  Εφαρμόζει καλύτερα. Κόλλησε με blue tack τα φωτάκια πάνω στην επιφάνεια που θέλεις και άνοιξε με ένα περφορατέρ τρύπες στη βάση του σπιτιού για να περνάει το καλώδιο από μέσα χωρίς να γέρνει το σπιτάκι. Δες την φώτο που ακολουθεί :


Για τα δεντράκια κόψε στο μέγεθος που θέλεις και ένωσε τα με χαρτονένια μακρόστενα χαρτάκια.Επειδή το χαρτόνι είναι λεπτό σε περίπτωση που λυγίζει μπορείς να κολλήσεις από πίσω με το πιστόλι της κόλλας ξυλάκια για σουβλάκι.
Τοποθέτησε τα σπιτάκια και τα δεντράκια στη διάταξη που θέλεις. Κάλυψε όλα τα καλώδια με βαμβάκι σε πολύ λεπτές στρώσεις και για να το καλύψεις και να δώσεις ένα πιο ωραίο αποτέλεσμα πασπάλισε από πάνω με το χιόνι σε τρίμμα. Εγώ πρόσθεσα από πίσω μια γιρλάντα για να δώσω χρώμα και προοπτική. Εσύ μπορείς να προσθέσεις ότι άλλα διακοσμητικά έχεις και να το τροποποιήσεις στα δεδομένα του ύφους του σπιτιού σου και του προσωπικού σου γούστου! Καλή επιτυχία!!


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Stats

Members

Follow by Email

Translate

About Me

Το ονειρεμένο σπίτι είναι ένα blog για τον κόσμο που θέλει να βελτιώσει την ατμόσφαιρα του σπιτιού του, χωρίς όμως να ξοδέψει πολλά χρήματα. Στην εποχή μας πρέπει κανείς να βρίσκει ανέξοδους τρόπους να ομορφαίνει το περιβάλλον γύρω του αλλά πολλοί δεν ξέρουν τον τρόπο και δεν έχουν και ιδέες. Για αυτόν το λόγο αποφάσισα, επειδή είμαι και εγώ σε αυτή τη φάση ένα χρόνο τώρα, ό,τι βρίσκω που μου αρέσει και θέλω να εφαρμόσω στο σπίτι μου, να το μοιράζομαι με τους γύρω μου. Πολύς κόσμος δεν ξέρει που να ψάξει και που να απευθυνθεί. Χρειάζεται πολύ χρόνο και πολλές φορές μια καλύτερη εξοικείωση με το αντικείμενο. Χωρίς να είμαι ειδικός αλλά επειδή έχω διαβάσει αρκετά για αυτό το θέμα, μπορώ να βοηθήσω όποιον χρειαστεί την βοήθεια μου στο mail: oneiremenospiti@yahoo.com

My tweets

GRAB MY BUTTON

Grab button for Ονειρεμένο Σπίτι
<div class="Ονειρεμένο-Σπίτι" style="width: 125px; margin: 0 auto;"> <a href="http://www.oneiremenospiti.blogspot.gr/" rel="nofollow"> <img src="http://i1332.photobucket.com/albums/w618/Anastasia_Mix/792e2188-326e-4518-91b0-e32be3ee548e_zpsaed54b03.jpg" alt="Ονειρεμένο Σπίτι" width="125" height="125" /> </a> </div>